Lisenssiavaimen hankinta

Tutustumisen jälkeen voit hankkia Genealog.dotm-lisenssiavaimen lähettämällä minulle sähköpostipyynnön. Vastauksena saat tili- ja viitenumeron. Kun maksu on tililläni, saat sähköpostina lisenssiavaimen. Mikäli myöhemmin sähköpostiosoitteesi vaihtuu, pyydä uusi maksuton avain uudella sähköpostilla.

S-posti

Samassa työasemassa oleville käyttäjätileille voidaan tehdä erikseen Genealog.dotm-asennukset ja käyttää niitä omilla suku-kannoilla ja omilla asetuksilla (esim. puolisot tutkivat omia sukujaan). Tällöin voi pyytää tätä varten oman lisenssiavaimen joka on maksuton. Asennus voidaan tehdä myös saman henkilön muillekin työasemille, koska lisenssi on käyttäjäkohtainen.

Lisenssiavaimen hinta

Lisenssiavaimen hinta on 30 €. Hintaan kuuluvat mahdolliset ilmaiset korjauspäivitykset, jos niitä tarvitaan, sekä pienet ilmaiset ohjelmatäydennykset ( 10.6.9.x -versiot).

Vuosimaksuja ei ole

Tulevaisuus

Genealog.dot -Ohjelmasta on tulossa (v.2021) myös versio 10.7.0.0 jonka työ on jo meneillään. Sille on tulossa nykyisille lisenssinhaltijoille päivityshinta ja uuden lisenssin haltijoille oma hinta, sekä uudet lisenssit (nykyiset lisenssit eivät käy tälle 7-sarjan uudelle versiolle).

Nyt jaossa olevalle lisenssille 10.6.9.11 voi tulla myös maksuttomia korjauspäivityksiä (10.6.9.x), jos niihin on tarvetta.Etusivulle